WPC Terasz ,- és deckburkolat

A valódi fa alternatívája a fa-műanyag kompozit anyag, mely a fa természetességét a modern műanyagok előnyös tulajdonságaival ötvözi.

Gyártásához újrahasznosított fa alapanyagot (növényi rostokat) és környezetbarát polypropilént használnak. Nagy népszerűségre tett szert az elmúlt évtizedben. A kompozit teraszburkolat a fa környezetbarát alternatívája.

Miben tér el a hagyományos wpc burkolatoktól a Woodn deck burkolata?
Széles szín és méretválasztékkal rendelkezik, akár mozaikot akár hajópadlót keres, a WOOD'N választékában megtalálja!
WPC Terasz ,- és deckburkolat

A természetes fa alternatívája: WOODN

Az egyetlen olyan fa-műanyag kompozit, amely érintésre selymesen sima, de elég szemcsés ahhoz, hogy tökéletesen ragasztható legyen. 
Ráadásul olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekkel bátran versenyezhet mindazokért a babérokért, amiért a fát szeretjük.


A gyártási folyamatban az extrudálás hihetetlenül sokoldalú alkalmazást tesz lehetővé:  szokatlan építészeti szerkezetek tervezése, látványos belsőépítészeti elemek megépítése, strapabíró kültéri és látványos beltéri bútorok megalkotása, vagy akár a hajóépítés.
Az anyagban rejlő rugalmasság olyan egyediséget és kreativitást enged a tervezőnek, amellyel minden forma megvalósítható, igen rövid idő alatt!!