Poesia - belsőépítészet

Az üveg évezredek óta csillogásával bűvöli el az embereket, a földből nyert egyszerű alapanyag a tűz és a víz hatására, a mesteri megmunkálás során kapja fényét és luxus-hatását. Ezért az üvegnek mindig is magas volt a presztízse, az üvegművességet időtlen idők óta tisztelet és némi titokzatosság övezi.

Napjainkban már százezerféle üveget ismerünk, kedvelt anyaga a formatervezésnek. Ezzel a varázslatos anyaggal csodákra képesek az olasz, sőt a hazai iparművészek és designerek.
Poesia - belsőépítészet

METEORE üvegfüggöny

Kreatív, modern értelmezése ennek az egyszerű alapanyagnak az a beltéri design üvegfüggöny, amelyet Meteore névre kereszteltek


A meteor szó a légkörben feltűnő látványos fényjelenségre utal, és arra, hogy a mai modern belsőépítészetben és lakberendezésben ez az új üvegfüggöny kollekció éppolyan feltűnő és egyedi jelenség lesz, mint égi keresztanyja.

 

A Meteore design üvegfüggöny modul rendszerű, eredeti és változatos formavilágú kézimunka. Alkalmazhatjuk térelválasztóként, fali dekorációként, lehet a hangulatvilágítás eleme, felhasználhatóságának csak a fantázia szab határt. Elegáns színei és modern design-elemei alkalmazkodnak mindenféle térhez és fényhez.


VELENCEI TÜKÖR neo-barokk sílusban

Az üveg a főníciaiak értékes fizető eszköze volt, drága velencei tükröket a 16. század óta gyártanak, Tiffany-üveget több művészeti korszak (köztük a szecesszió) alkalmazott az önkifejezés legfőbb eszközeként. A velencei tükör modern újraértelmezése a Forgotten Dream kollekció.