Kültéri terasz burkolatok

A terasz átmenet a benti környezetünk és a külvilág között. Emiatt egyszerre kell igazodnia otthonunk hangulatához és a ház külső megjelenéséhez. Minél észrevétlenebb ez az átmenet, annál teljesebb lesz a harmónia.

Az elmúlt évek trendje, hogy egyre több az OUTDOOR felület; a gyártók többsége a már meglévő kollekcióit bővítette csúszásmentes felülettel, remélve hogy a kedvelt sorozatai ezek után már nem csak beltérben hanem kültérben is megjelennek.

Kedvelt a zsaluzott vagy festett beton, a fahatású rusztikus hajópadlóra emlékeztető vagy gattervágott felület, ezeket lehetett a legtöbb helyen mint újdonság látni a 2013-as bolognai kiállításon
Kültéri terasz burkolatok


20 mm vastag kültéri kerámiaburkolat (OUTDOOR)


  1. A 20 mm vastag anyagában színezett kőporcelán lapok fagyállóak. Burkolható kavicságyazatba, mint a tradicionális térkövek, vagy ragasztható  hagyományos módon.

Felhasználható még emelt, álpadló rendszerben is. Létezik fix vagy állitható magasságú rendszer, mellyel az esetleges szintkülönbségek korrigálhatók. Ebben az esetben a greslap önhordó, a lap vastagsága 2 cm.